Dorința de a călători e cea mai bună trăsătură de caracter

Maldive de la €1215
40%
Ofertă fierbinte
- Avia bilete Chișinau - Male - Chișinau;
- Transfer de la Aerport - Hotel - Aerport; - 9 nopți / 10 zile cu mesele incluse,
- Poliță medicală,
  PS * Prețul este per persoană în cameră dublă.
THAILANDA de la €1325
50%
Ofertă fierbinte
- Avia bilete Chișinau- Phuket - Chișinau;
- Transfer de la Aerport Phuket - tur - hotel; - Cazare la hotel 11 nopți / 12 zile,
- Dejun,
- Poliță medicală.

Despre noi

Vă propunem să faceți cunoștință cu istoria noastră

Tradism este o agenție de turism situată în Chișinău, care furnizează servicii de consultanță și de gestionare a destinațiilor. Echipa noastră fidelă și cu experiență ajută toți clienții să facă față alegerii corecte. La Tradism, vă garantăm întotdeauna cele mai bune tarife și oferte speciale, indiferent dacă sunt pentru o lună de miere, o familie sau un grup de prieteni.
Credem că a călători înseamnă a trăi, înseamnă a explora lumea noastră magică și de a crea amintiri cu cei dragi. Ne-ar plăcea să fim alături de dumneavoastră , ajutându-vă să realizați visele

Recrutarea studenților internaționali

USMF
Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și-a început activitatea pe 20 octombrie 1945, cu o singură facultate, medicina generală, care includea 13 catedre unde studiau 996 de studenți. Procesul didactic era realizat de 130 de profesori, dintre care 15 medici habilitați și 19 doctori în științe medicale. Pe parcurs, în cadrul Institutului au fost înființate alte facultăți .
ASEM
La 25 septembrie 1991, conform Hotărârii Guvernului din Republica Moldova a fost înființată Academia de Studii Economice din Moldova. Astfel, aspirațiile multor generații în domeniul științei și educației economice, care și-au dorit o instituție independentă de învățământ superior, s-au realizat. Este cea mai mare instituție de învățământ superior cu profil economic în Republica Moldova.
ULIM
Universitatea Internațională Liberă din Moldova este situată în centru a capitalei Republicii Moldova - orașul Chișinău. Cupolele roșii care încununează campusul de culoare albă reflectă o imagine distinctă a stilului său arhitectonic și original. Fațada Universității este împodobită cu steagurile care reprezintă țările de baștină a studenților străini de la ULIM, pe strada Vlaicu Parcalab, creând astfel un aspect festiv pe tot parcursul anului.
Contactează-ne

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la următoarele numere de telefon sau e-mail.

i
  • Travel and Tourism
  • Address: Str. Lev Tolstoi 24/1, oficiul nr.7 MD2001, Chisinau, Republic of Moldova.
  • Telefon: +37322608250; +37360919061
  • Email: tradism1@gmail.com
i
  • Recrutarea studenților internaționali
  • Telefon: +37360919061
+373 609 19 061
Scrie-ne în Skype
Scrie-ne în Viber
Scrie-ne în WhatsApp